Alla och jag menar alla har ju en åsikt i ämnet, du vet; offentlig amning eller inte, okej att rabatt drivmedel ge ersättning också eller inte, hur länge/ofta/mycket man ska amma, osv osv i oändlighet!
Ge dig själv i alla fall den här fredagen till att tycka om dig själv.
Det är fantastiskt fint.Vår stora tjej rev och slet i alla små kläder och kunde inte kolla sig mätt på dem ett tag.Clara Undrar hur mkt du gått upp samt ditt sf-mått och vecka Jag vet faktiskt inte riktigt.Många lyckoönskningar från Sara. Kram.Jag är också mycket känslig och dramatisk och nervös.
Tack för en ärlig blogg 3 Hon ser sällan det.
Hur är din taktik för att lyckas vila inför förlossningen?
Att vara utvilad är viktigt för en bra förlossning, men det är inte alltid det går.Tack för bra tips!Jag kommer till exempel ihåg att jag läste i någon chick lit-roman att man måste bära något slags papperstrosor i veckor efteråt, stämmer det? .Har ni köpt skötbord till ert fina badrum designa ditt rum gratis eller var har ni det? .Alltså ja du märker att detta är en fråga som engagerar mig.Men jag bryr mig inte så mycket för det är så nära nu och jag längtar så mycket efter den här lilla bebisen.
Det blir väl bra?

Charlie har fått vara med hos barnmorskan många gånger och vi pratar och planerar med henne så jag hoppas att hpn känner sig delaktig.